tlf. 74 09 54 24 | post@laberget.no

En fantastisk "Vi over 60"-leir!

I vakkert høstvær rullet den ene bilen etter den andre inn på Laberget leirsted, fredag 29. september. "Vi over 60" var i gang.

"Bestefedrene" bidro med skikkelig "gladsang" under sangkvelden på fredag
"Bestefedrene" bidro med skikkelig "gladsang" under sangkvelden på fredag

44 personer med deltakere og ledere var samlet denne helga. Noen var her for 19. gang, mens andre for første gang. Gjensynsgleden var stor - kjekt å se hverandre igjen!

Misjonær Ingrid Næss var med som taler gjennom helga, og tok oss med til Kenya og inn i de forskjellige tidsbolkene og stedene hun har arbeidet - Pokot, Mombasa og Bangale. Det var gripende å høre hvordan arbeidet har vokst i Pokot og utfordringen med å arbeide blant den muslimske befolkningen.

Johannes Selstø hadde bibeltime på lørdag: "Hvordan Gud ser på meg". Vi fikk skildret hvordan vi er, og at vi er skapt i Guds bilde og er fullkommen i Guds øyne gjennom Jesus og det han gjorde for oss.

Sangkvelden fredag ble en «gladsang»-kveld med bestefedrene fra Leksvik.

Utflukten på lørdag var lagt til Åsen Menighetshus hvor prost Gustav Danielsen tok oss inn i Reformasjonen og Luther i anledning 500 års-jubileet. Og som følge av det blir konklusjonen: For av nåde er dere frelst ved tro og ikke av gjerninger.

Formiddagsmøte med nattverd søndag, ble en fin avslutning på leiren. Etter en god middag trillet koffertene ut til bilene igjen - med "takk" og "på gjensyn".

"Store Gud vi lover deg. Priser høyt din makt og ære. Stemmer opp fra jorderik Evig sang med englehære! Vend mot oss ditt velbehag Og vårt hjertes takk mottag!"

 

Tekst: Olaug Husby

  • Publisert