tlf. 41 04 52 74 | post@laberget.no

Flott takkefest!

Den siste torsdagen i januar var en del av Laberget leirsted sine trofaste støttespillere samlet til "Takkefest". Det ble en veldig fin kveld med fokus på takknemlighet.

I januar hvert år inviterer Foreningen Laberget Leirsted til "Takkefest" for medlemmer i foreningen, for faste givere, dugnadshjelpere og ansatte. Dette for å si en takk for innsatsen til de som trofast har bidratt til å drive Laberget leirsted i året som har gått. Den innsatsen som legges ned av frivillige og ansatte hvert år er stor - og helt avgjørende for å kunne tilby gode opplevelser for våre besøkende.

 

Styret i foreningen som sto i bresjen for denne festen, sørget for en trivelig kveld med både god mat, artig og lærerik quiz og stødig ledelse av samlingen. Oddmund Sørli, den første styreren på Laberget leirsted, delte noen historier fra sin tid her. Det var både morsomt, interessant og oppbyggelig å høre om hvordan det var å bygge og drive leirsted for snart 50 år siden. Og ut fra praten rundt bordene var stemingen denne kvelden upåklagelig! Vi takker alle for innsatsen og ønsker velkommen tilbake!

  • Publisert