tlf. 74 09 54 24 | post@laberget.no

God sommer!

Det har vært en aktiv og innholdsrik vår og forsommer på Laberget leirsted og det hele ble toppet med en kjempeflott St. Hans-feiring sist fredag!

Tiden siden påske har vært innholdrik på Laberget leirsted. Alt fra menighetshelg til konfirmasjonsselskaper, leirskoleuker og sommeravslutninger, ferieklubbleir og slektstreff har fylt leirstedet. Det er supert at leirstedet brukes til så mye forskjellig!

 

Og sist, men ikke minst ble altså denne perioden toppet med St. Hans-feiringen 23. juni! Dette er en samling for folk i alle aldre og for hele familien og som har lange tradisjoner på Laberget leirsted!

 

Kvelden startet med familiemøte der Odd Håvard Moen for anledning kom utkledd som Johannes døperen som nettopp St. Hans er til minne om. Både små og store fulgte med der han på en levende måte gikk inn i rollen som Jesu' veirydder! Isabel og Lena Vega bød på nydelig sang og musikk, og forsamlingen bidro også med flott allsang. Etterpå ble det servert rømmegrøt, pølser, vafler, is og kaffe. Og selv om været ikke var av det tørreste slaget denne midtsommerkvelden, la ikke det noen demper verken på St. Hans-bålet eller på stemningen. Mange koste seg utendørs med 50-leken, bueskyting, bumperz-tvekamp og fotballkamp.

 

Vi på Laberget leirsted ønsker alle en riktig god sommer! Håper vi sees snart!

  • Publisert