tlf. 74 09 54 24 | post@laberget.no

PLASK-leiren 2018

Bibel, båt og bading for 2. - 4. klassinger på Laberget leirsted.

Selma og Sigrid avslutter tubekjøringa med et hopp i sjøen
Selma og Sigrid avslutter tubekjøringa med et hopp i sjøen

Plask i regnvær

Maria V. Hugdal har fullt fokus i Wubble Ball.Med en varm og god sommer friskt i minnet var det litt nedtur å starte opp PLASK-leiren fredag 17. august med regn og bare 15 grader ute. Men været legger aldri en demper på denne leiren! Er man på PLASK-leir så blir man våt - enten vannet kommer ovenfra, eller fra vannkrig, bading eller tubekjøring. Og slik ble det også i år. Lørdagen besto av mange utendørs aktiviteter som også i år kulminerte med en vannkrig med ketchupflasker. Og ikke å forglemme en flott leirkveld med innslag både fra barna, ungdomslederne og lederne.

 

Engasjerende Bibelundervisning

Bibeltimene i år ble holdt av Knut Ole Østertun. Med temaet "Tapt, ettersøkt og funnet" gjenga han historien i Lukas 15, 4-7 på en så levende og god måte at de 32 barna satt musestille og fulgte med.

 

Førsteklasses forpleining

Laberget leirsted fulgte på sin side opp med god servering mange ganger om dagen, og med mye kaffe og te til de 11 lederne og 5 ungdomslederne. Plassen er som laget for å kunne gjennomføre en slik type leir, og både deltagere og ledere dro fra Laberget på søndag med et smil om munnen. Vi ser frem til PLASK 2019! Takk for oss! 


Vennlig hilsen
Hans Roar Sandberg (hovedleder for PLASK)
  • Publisert