tlf. 74 09 54 24 | post@laberget.no

Super Plask-leir 2017!

18. - 20. august var det tid for årets vannleir, PLASK!, på Laberget leirsted - en leir for barn i 2. - 4. klasse.

Denne leiren har hvert år hatt lang venteliste, og slik ble det også i år. Til slutt ble det satt stopp på 49 barn og 18 ledere. Da ble det fullt på Laberget!
 
Knut Ole Østertun var med som bibeltimeholder på leiren, og hadde satt temaet "SKAPT" over alle samlingene. Leirsangen "Du er gull verdt" støttet på en god måte opp under temaet, og alle samlingene fikk en rød tråd som vi tror barna vil huske også etter endt leir.
 
Høydepunktet for de fleste barn og ledere var vannkrigen lørdag ettermiddag. Sorte skyer truet med å hjelpe til med vannmengden, men barna brydde seg ikke stort om det. En fantastisk opplevelse for oss alle ble det uansett. Sammen med alle de andre aktivitetene, mye god mat, kiosk, bibeltimer og leirkveld, ble denne helgen ganske tettpakket med inntrykk for både små og store.
 
Det var i år flere som ikke hadde vært på leir før, og dette ga visstnok mersmak siden alle sa at de ønsket å komme tilbake. Fremtiden for denne leiren er nok ganske så sikker, og det vil forundre oss om ikke det også neste år vil være venteliste på denne leiren.
 
En flott helg med mange flotte barn, engasjerte ledere og et fantastisk leirstedpersonale. En stor takk fra oss som fikk lov til å arrangere denne leiren. Og en stor takk til alle foreldre som sender barna sine på leir!
  • Publisert