tlf. 41 04 52 74 | post@laberget.no

Leir, skoleturer, teamsamlinger m.m.

Skoleklasser, lag og foreninger: Laberget tilbyr skreddersydde pakkeløsninger til gunstig pris.
Kano,kajakk, båt, team building, samhandlingsaktiviteter og selvfølgelig GOD MAT!

Laberget leirsted er svært godt egnet til ulike gruppeopphold, og vi tilbyr opphold med full pensjon med eller uten oppredd seng til hyggelige priser. Vi har totalt ca.80 sengeplasser fordelt på 16 rom. I tillegg har vi en leilighet med to soverom, stue, kjøkken og bad som kan benyttes. Et hus og en hytte. Her er det masse muligheter.

 

Leirstedet tilbyr også flere trivelige fellesrom. Hos oss finner du sal med plass til over 100 personer, stue, spisesal og romslig aktivitetsrom. Både på leirstedet og i nærmiljøet finnes det aktivitetstilbud som deres gruppe kan benytte.

 

Her ligger det altså godt til rette for barne- og ungdomsleirer, familiehelger, menighetsweekender, korhelger, konfirmantleirer, båtleirer, stevner, inspirasjonsweekend, retreat, skoleturer, årsmøter og kurs. Det er bare fantasien som setter grenser!

 

Og uansett anledning - vårt kjøkken tilbyr god og rimelig servering for alt fra 10 til 200 gjester.

 

Avbestillingsgebyr:

60 dager før 5000,-

30 dager før 8000,-

14 dager før 15000,-

7 dager før   20000,-

Hovedinngang

Om leirstedet

Gjennom mer enn femti år har Laberget vært et populært sted for leirer, møter, selskaper og weekendopphold. Stedet er svært godt egnet til gruppeopphold med full pensjon. Leirstedet benyttes mest til leirer og weekender for barn og ungdom, men her ligger det godt til rette for samlinger for alle aldre. Velkommen!