tlf. 74 09 54 24 | post@laberget.no

Leir

Har ditt lag eller din forening, skole, organisasjon eller bedrift behov for et overnattingsopphold i rolige omgivelser med god mat og trivelig vertskap? Da er Laberget leirsted et godt alternativ!

Laberget leirsted er svært godt egnet til ulike gruppeopphold, og vi tilbyr opphold med full pensjon med eller uten oppredd seng til hyggelige priser. Vi har totalt 64 sengeplasser fordelt på 16 rom. I tillegg har vi en leilighet med to soverom, stue, kjøkken og bad som kan benyttes.

 

Leirstedet tilbyr også flere trivelige fellesrom. Hos oss finner du møtesal med plass til over 100 personer, stue, spisesal og romslig aktivitetsrom. Både på leirstedet og i nærmiljøet finnes det aktivitetstilbud som deres gruppe kan benytte.

 

Her ligger det altså godt til rette for barne- og ungdomsleirer, familiehelger, menighetsweekender, korhelger, konfirmantleirer, båtleirer, stevner, inspirasjonsweekend, retreat, skoleturer, årsmøter og kurs. Det er bare fantasien som setter grenser!

 

Og uansett anledning - vårt kjøkken tilbyr god og rimelig servering for alt fra 10 til 200 gjester.

 

Ta kontakt for et godt tilbud!

Hovedinngang

Om leirstedet

Gjennom mer enn førti år har Laberget vært et populært sted for leirer, møter, selskaper og weekendopphold. Stedet er svært godt egnet til gruppeopphold med full pensjon. Leirstedet benyttes mest til leirer og weekender for barn og ungdom, men her ligger det godt til rette for samlinger for alle aldre. Velkommen!