tlf. 74 09 54 24 | post@laberget.no

Hva skjer?

Påskeleir for 5. - 7. klasse

Her får du lære mer om hvorfor vi feirer påske, være med på aktivitetsløype, påskeverksted, leirkveld og mye mer! Bli med du også, og ta gjerne med deg en venn eller flere!

"Vi over 60"-leir, vår 2019

Velkommen til vårens Vi over 60-helg på Laberget! Du kan glede deg til samlinger om Guds ord og misjon, mye god mat, utflukt til Solhaug i Åsenfjord, sangkveld, -og trivelig sosialt samvær.

Påskeleir for 2. - 4. klasse

Velkommen til påskeleir på Laberget! Du får lære mer om påskebudskapet i Bibelen, høre om Barnas Misjonsprosjekt i Vest-Afrika, og være med på kjekke aktiviteter både inne og ute. Bli med du også, og ta gjerne med deg en venn!

ReGaze Nyttår, 8. kl - 3. vgs

Bli med på ReGaze Nyttår - en nyttårsfeiring med mening! Denne helga er vi på Laberget leirsted, og du får være med på inspirerende møter, kafe med quiz, nyttårsfestmiddag, midnattsgudstjeneste og mye annet kjekt!
Alle er velkommen - både du som har vært på ReGaze før og du som vil prøve det for første gang!

Mannshelg

Velkommen til ei helg for menn i alle aldre både fra Midt-Norge og andre steder i landet! I en travel hverdag med tidsklemma, kan ofte Bibelens oppfordring om å søke Guds rike først være vanskelig å etterleve. Denne helga vil vi ta god tid til å høre fra Bibelen og til å samtale om det vi hører.
Dersom du vil være med kun lørdag, er det også mulig. Hjertelig velkommen - og ta gjerne med deg en venn!

Plask! sommerleir, 2. - 4. klasse

Dette blir en leir med masse leik og vannsprut, bading, padling, vannkrig ++, - og hvis det regner, ja, så blir det enda mer vann!
Vi har også samlinger om Bibelen og får høre om Barnas Misjonsprosjekt. Ta med deg en venn eller flere og bli med!

Splash! sommerleir, 5. - 7. klasse

Liker du vann i bøtter og spann? Da kan SPLASH være midt i blinken for deg! Det blir bading, vannkrig og mange andre artige sommeraktiviteter. Vi får også høre fra Bibelen og om Barnas Misjonsprosjekt. Ta med deg en venn eller flere og bli med!
Flere elementer »