tlf. 41 04 52 74 | post@laberget.no

Lokalene

Laberget leirsted har tre lokaler av ulik størrelse som benyttes til selskap. Med mulighet for selskaper fra 10 til 150 gjester skulle mange behov være dekket.

 

Storsalen

Storsalen er vår storstue. Her kan vi dekke langbord i E-form eller som småbord til omkring 100 personer. Tar vi med hallen i tilknytning til salen kan vi gjøre plass til 150 gjester i ett rom. I storsalen finnes AV-utstyr med prosjektor, lydanlegg og teleslynge. I tilknytning til dette lokalet finnes toalett for rullestolbrukere.

 

Kjellerstua

For tiden vårt mest populære lokale og godt egnet for selskap opp til 60 personer. Lokalet ligger i leirstedets sokkeletajse og har god utsikt mot Trondheimsfjorden. Det er utgang mot sjøsiden av leirstedet med direkte adkomst til bl.a. fotballbane og lekeplass.

 

Peisestua

Dette lokalet passer godt for selskaper og samlinger opp til 40 personer. Lokalet har en intim og hjemmekoselig atmosfære.

 

Laberget leirsted ligger skjermet til i forhold til biltrafikk og egner seg derfor spesielt godt dersom barn er gjester i selskapet. Her kan de trygt løpe en tur ut hvis behovet skulle melde seg...